Thuiszorg Eanske

Stage binnen Thuiszorg Eanske

Thuiszorg Eanske is een door Calibris wettelijk erkend leerbedrijf. Wij bieden meerdere opleidingsplaatsen en stageplaatsen binnen onze organisatie.

stagebegeleiding

Bij Thuiszorg Eanske krijg je persoonlijke begeleiding van deskundige medewerkers. Wij houden van direct communiceren. Wat je goed doet wordt benoemd waar je nog op kunt ontwikkelen wordt met jou besproken. Wel hebben wij als opvatting dat de opleiding die je volgt onder jou eigen verantwoording valt. We kunnen je alleen begeleiden bij het worden van een goede beroepsbeoefenaar.

meer leren bij Thuiszorg Eanske

Naast het opdoen van ervaring in de reguliere zorgverlening bieden wij jou ook een kans om de werking van een organisatie te leren kennen. Wij zijn kleinschalig en betrekken medewerkers en stagiaires bij onze ontwikkelingen. Hierdoor kun je kennis maken met ons motto “maatschappelijk verantwoord zorgverlenen”.

aantal stage en opleidingsplaatsen

Wij bieden per periode één stage plaats voor BOL Verzorgende IG en één stageplaats MBO verpleegkunde niveau 4 BOL. Stage voor HBO verpleegkunde is ook mogelijk binnen Thuiszorg Eanske.

bbl opleidingsplaatsen

Naast BOL stages bieden wij ook BBL opleidingsplaatsen voor verzorgende IG en MBO verpleegkunde niveau 4.

contact opnemen

Heb je interesse in een stage of opleidingsplaats binnen Thuiszorg Eanske neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.