Thuiszorg Eanske

Vacature huishoudelijke ondersteuning Enschede

 

“Thuiszorg Eanske daar waar je een mens blijft en geen nummer wordt”

Een uitspraak van een cliënt van Thuiszorg Eanske hoe onze visie, gelijkwaardigheid en respect, wordt ervaren.

 

Thuiszorg Eanske is een kleinschalige zorgaanbieder in de gemeente Enschede op gebied van huishoudelijke ondersteuning, begeleiding thuis en dagbesteding. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van zorg aan mensen met dementie. Maar ook mensen met psychiatrische problemen en niet aangeboren hersenletsel vallen binnen onze zorgdoelgroep.

 

Onze manier van zorg verlening willen we op een gemoedelijke en vertrouwde wijze uitvoeren maar wel op een kwalitatief hoogwaardige wijze. Van onze medewerkers verwachten wij ook deze houding en inzichten. 

 

Om aan onze eigen doelstellingen te kunnen voldoen en onze groeiende zorgvraag in te kunnen vullen zijn wij op zoek naar medewerkers voor de huishoudelijke ondersteuning.

 

Deze medewerkers moeten naast het reguliere werken in de huishoudelijke ondersteuning oog en begrip hebben voor de problematiek van onze cliënten. Observeren, signaleren en rapporteren van veranderingen bij onze cliënten is een belangrijke eigenschap waar je over moet beschikken.

De cliënt waar nodig actief betrekken bij de uitvoer van de huishoudelijke taken is het uitgangspunt bij jouw taken als huishoudelijke medewerker.

 

Solliciteren kan direct door jouw CV op te sturen naar info@thuiszorg-eanske.nl

 

De functie wordt ingedeeld in FWG 10 of 15. Je start met een oproepcontract. Per kwartaal bekijken we samen hoeveel uur jij werkzaam bent en op basis daarvan wordt een min- max contract aangeboden.