Thuiszorg Eanske

Vacature

Huishoudelijk Ondersteuner M/V

Aantal uren in overleg

 

Bij Thuiszorg Eanske zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze cliënten willen voorzien van huishoudelijke ondersteuning.

 

Functieomschrijving

Wekelijks bied jij bij een aantal vaste cliënten thuis huishoudelijke ondersteuning. De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn vastgelegd in het ondersteunings- en zorgplan, maar ook in overleg met cliënten zelf. 

De functie van huishoudelijk ondersteuner is een zelfstandige functie maar jij krijgt ondersteuning in de vorm van coaching van een vaste buddy en leidinggevende.

 

Functie eisen.

Enthousiast, flexibel, betrouwbaar en betrokkenheid zijn de kerneisen die wij stellen aan medewerkers. Voel jij je betrokken bij zowel cliënten als bij Thuiszorg Eanske. Ben jij in staat om flexibel om te gaan met verschillende situaties en cliënten. Bestaat jouw betrokkenheid uit het nakomen van afspraken, het op jou kunnen bouwen en respecteer jij de privacy van cliënten. Word jij enthousiast om onze cliënten te helpen bij het huishouden? Dan is Thuiszorg Eanske de werkgever waar jij moet zijn.

 

Opleidingseisen.

Om te werken als huishoudelijk ondersteuner bij Thuiszorg Eanske zijn geen specifieke opleidingseisen nodig. Voor cliënten waarbij complexiteit aanwezig is zoeken wij medewerkers die beschikken over diploma Helpende niveau 2.

 

Werkzaamheden prima te combineren met privé.

De werktijden zijn prima af te stemmen op de schooltijden van kinderen. Wel moet je er rekening mee houden dat de huishoudelijke ondersteuning tijdens schoolvakanties doorgaat. Is het voor jou moeilijk of niet mogelijk tijdens schoolvakanties oppas voor jouw kinderen te regelen wacht dan nog een paar jaar met solliciteren totdat jouw kinderen geen oppas meer nodig hebben.

Solliciteren

Voldoe jij aan bovenstaande verwachtingen en wil jij bij ons aan het werk stuur dan jou CV en een korte motivatie op via de mail naar info@thuiszorg-eanske.nl

Functie indeling FWG

Deze functie is ingedeeld in FWG 10 of, als jij over de juiste diploma’s beschikt, FWG 15.