Thuiszorg Eanske

Directie

Via de website wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf kort aan u voor te stellen.

 

Ik ben René Zeelte en ben de eigenaar en verpleegkundige van Thuiszorg Eanske. Ik ben bijna dertig jaar werkzaam in de zorg. Stapsgewijs heb ik meerdere ontwikkelingen doorgemaakt. Ik ben begonnen als ziekenverzorger daarna ben ik verpleegkundige geworden en uiteindelijk als manager werkzaam geweest.

 

In al die jaren heb ik meerdere werkvelden in de zorg gezien zoals ouderenzorg, psychiatrie, en kinderrevalidatie. Allemaal mooie ervaringen maar mijn hart gaat uit naar de ouderenzorg en dan voornamelijk ouderenzorg voor mensen met dementie en psychiatrie.

 

Met Thuiszorg Eanske wil ik de zorg en begeleiding laagdrempelig en gemoedelijk houden maar wel op een kwalitatief hoog niveau. Het uitgangspunt bij Thuiszorg Eanske is dat we werken vanuit de visie van gelijkwaardigheid en respect voor elkaars deskundigheid.

 

Mijn indruk is dat cliënten, mantelzorgers en medewerkers Thuiszorg Eanske ervaren als een prettige zorgaanbieder of werkgever. De cultuur is open en alles is bespreekbaar. Mensen voelen zich gewaardeerd als mens en niet als nummer. En zo zie de zorg en werkgeverschap graag.

 

Mocht u zorg in de vorm van huishoudelijke ondersteuning, begeleiding thuis of dagbesteding van Thuiszorg Eanske willen ontvangen dan ontmoet ik u graag bij een persoonlijk kennismakingsgesprek ( ook wel intakegesprek genoemd).

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in werken bij Thuiszorg Eanske dan verwijs ik u graag door naar de categorie medewerkers/ vacatures. Als wij bij Thuiszorg Eanske een vacature hebben en u wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek dan ontmoet ik u ook graag tijdens dit gesprek.

 

Mocht u vragen hebben of informatie willen over Thuiszorg Eanske dan kunt u altijd bellen met ons. Het telefoonnummer is 053-4789937. De kans is dan vrij groot dat u mij direct aan de lijn krijgt.

 

René Zeelte

Thuiszorg Eanske