Thuiszorg Eanske

Huishoudelijke hulp

Thuiszorg Eanske is een gecontracteerde zorgaanbieder voor huishoudelijke hulp in de gemeente Enschede. Huishoudelijke hulp leveren wij aan iedereen die deze van Thuiszorg Eanske wil ontvangen mits u woonachtig bent in de gemeente Enschede.

Eén vaste medewerker voor huishoudelijke hulp

De huishoudelijke hulp wordt uitgevoerd door een vaste medewerker die beschikt over een zorgopleiding Helpende niveau 2. Tijdens vakantie of ziekte van deze medewerker zorgt Thuiszorg Eanske voor een goede vervanging.

Huishoudelijke hulp in Enschede

U kunt huishoudelijke hulp ontvangen als u beschikt over een indicatie die u kunt aanvragen bij het zorgloket van de gemeente Enschede.

Huishoudelijke hulp naar uw wens, behoefte en gewoontes

Ook bij het uitvoeren van de huishoudelijke hulp gaat Thuiszorg Eanske uit van uw wensen, gewoonten en behoeften. Wij werken met de materialen die uzelf gebruikt bij het uitvoeren van uw huishoudelijke werkzaamheden.

Afstemmen van uw wensen voor huishoudelijke hulp

Wij stemmen uw wensen met betrekking tot het huishouden af op uw wensen en leggen deze afspraken vast in een persoonlijk zorgdossier. De vaste medewerkster houdt een rapportage bij in dit zorgdossier over de uitgevoerde werkzaamheden.

Meer informatie over huishoudelijke hulp van Thuiszorg Eanske

Hebt u huishoudelijke hulp nodig en wilt u deze van Thuiszorg Eanske ontvangen dan kunt u direct telefonisch contact opnemen onder het volgende telefoonnummer 053-4789937. Beschikt u nog niet over een indicatie dan ondersteunen wij u persoonlijk bij de aanvraag van deze indicatie bij het zorgloket.