Thuiszorg Eanske

Huishoudelijke hulp voor mensen met dementie

Mensen met dementie accepteren niet altijd hulp, ondersteuning of begeleiding van derden zoals de thuiszorg. De oorzaak kan zijn dat mensen met dementie niet of nauwelijks inzicht hebben in hun ziekte.

Accepteren van hulp door huishoudelijke hulp bij dementie

Om ondersteuning en begeleiding, die vaak wel nodig is, acceptabeler te maken is het mogelijk om te starten met huishoudelijke ondersteuning. Voor deze huishoudelijke ondersteuning wordt een persoonlijke begeleidster ingezet. Naarmate de cliënt gewend raakt kan de gewenste zorg in de vorm van ondersteuning en begeleiding worden uitgebreid.

Huishoudelijke hulp als opstapje naar meer begeleiding en zorg voor mensen met dementie

Thuiszorg Eanske levert huishoudelijke ondersteuning als opstapje naar ondersteuning en begeleiding. Is de gewenste ondersteuning of begeleidingsbehoefte bereikt dan kan de huishoudelijke ondersteuning worden verdeeld over meerdere momenten per week.

Meer informatie over huishoudelijke hulp en dementie

Wilt u weten hoe u huishoudelijke ondersteuning kunt afnemen bij Thuiszorg Eanske volgens bovenstaande methodiek, of schat u in dat bovenstaande methodiek zal worden geaccepteerd door uw dierbare? Neemt u dan gerust contact op met Thuiszorg Eanske voor een persoonlijk informatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 053-4789937 of via info@thuiszorg-eanske.nl .