Thuiszorg Eanske

Zorgdragen voor een schoon huis

Thuiszorg Eanske stelt bij het uitvoeren van huishoudelijke hulp ten doel “het zorgdragen voor een schoon huis”. Dit betekend dat met u wordt afgestemd wat uw eisen zijn aan een schoon huis.

Zorgdossier

De afspraken worden vastgelegd in een persoonlijk zorgdossier. Thuiszorg Eanske heeft een schematisch overzicht welke huishoudelijke werkzaamheden wekelijks of periodiek worden uitgevoerd. De medewerkster houdt deze werkzaamheden in het zorgdossier bij.

Aanvragen indicatie voor huishoudelijke hulp bij zorgloket gemeente Enschede

Is uw zorgvraag beantwoord met het zorgdragen voor een schoon huis dan hoeft u alleen een basisindicatie bij het zorgloket van de gemeente Enschede aan te vragen. Is uw zorgvraag specifieker of heeft u een andere zorgbehoefte dan komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk oriënterend gesprek. Alles wat u hoeft te doen is een telefoontje met ons te voeren via telefoonnummer 053-4789937.

Huishoudelijke hulp van Thuiszorg Eanske

Beschikt u al over een indicatie en wilt graag huishoudelijke hulp van ons ontvangen dan hoeft u alleen te bellen met het zorgloket van de gemeente Enschede en door te geven dat u huishoudelijke hulp van Thuiszorg Eanske wilt ontvangen.