Thuiszorg Eanske

Huishoudelijke hulp met extra begeleiding

Huishoudelijke hulp en zorg voor uw was

Hebt u naast huishoudelijke hulp ook ondersteuning nodig bij de was verzorging dan kunt u dit aangeven bij het zorgloket van de gemeente Enschede. Het is mogelijk dat u een indicatie krijgt waarbij ook was verzorging wordt uitgevoerd door Thuiszorg Eanske.

Huishoudelijke hulp met extra begeleiding

Bij Thuiszorg Eanske kunt u ook terecht voor extra begeleiding naast de uitvoer van huishoudelijke hulp. Het gaat hier om spullen op orde houden of organisatie bijhouden wat inhoud dat u ondersteuning kunt krijgen bij het doen van boodschappen, kleding naar stomerij brengen of begeleiding bij het bijhouden van uw agenda. Deze extra begeleiding bedraagt 30 minuten per week.

Meer ondersteuning en begeleiding nodig

Hebt u meer begeleiding of ondersteuning nodig dan kunt u ook een beroep doen op Thuiszorg Eanske, echter u heeft daarvoor een andere indicatie voor nodig van het zorgloket van uw gemeente. Wilt u weten of uw zorgvraag kan worden ingevuld met een indicatie voor huishoudelijke hulp of dat u een passender indicatie nodig heeft voor ondersteuning en begeleiding thuis dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Bereikbaarheid Thuiszorg Eanske

Thuiszorg Eanske is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via het vaste telefoonnummer 053-4789937. U kunt ons ook een email sturen via info@thuiszorg-eanske.nl of gewoon langs komen bij ons op kantoor. Thuiszorg Eanske is gevestigd in het Klooster Dolphia aan de Gronausestraat 710 in Enschede.