Skip links

Huishoudelijke ondersteuning

Ondersteuning naar jouw wens, behoefte en gewoontes

Thuiszorg Eanske levert huishoudelijke ondersteuning via een Wmo-beschikking. Wil je deze aanvragen? Dan kan dat via het zorgloket van de gemeente Enschede, telefoonnummer 053-4817900.

In het vervolgproces kun je kiezen voor ons als thuiszorgaanbieder, mits woonachtig in de gemeente Enschede. We vertellen je graag wat je van ons mag verwachten als je voor Thuiszorg Eanske kiest.

Wat kan je verwachten van Thuiszorg Eanske?

Eén vaste huishoudelijke ondersteuner

Dat betekent een vaste vertrouwenspersoon, en niet steeds een onbekende over de vloer. Een vast aanspreekpunt voor de cliënt, en voor de verzorgers. Ervaring leert dat dit voor beide partijen erg prettig is.

Ondersteuning naar jouw wens, behoefte en gewoontes

Tijdens de intake worden alle wensen, behoeften en gewoontes van de cliënt in kaart gebracht. Wij werken precies zoals gewenst, of zoals de cliënt gewend is. Met materialen die de cliënt zelf in huis heeft.

Afstemmen van wensen

Thuiszorg Eanske houdt een persoonlijk cliëntdossier bij, waarin alle afspraken tussen medewerker en cliënt worden vastgelegd. Ook houdt de huishoudelijk ondersteuner hierin een rapportage bij over de uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en wat we van elkaar mogen verwachten.

Persoonlijk contact

Wij zijn een gemoedelijke organisatie waar persoonlijk contact erg belangrijk is. Dus niet telkens doorverbinden, of van het kastje naar de muur gestuurd worden. Gewoon korte lijntjes tussen cliënt, medewerker en kantoor.

Meer informatie?

Contact met Thuiszorg Eanske

Wil je graag meer informatie over Thuiszorg Eanske, of is er huishoudelijke ondersteuner nodig, en is er daarvoor een beschikking verstrekt via de gemeente? Dan kan er telefonisch contact worden opgenomen via 053-4789937.