Skip links

Werken bij Thuiszorg Eanske

Werken bij Thuiszorg Eanske?

Voldoening om anderen te kunnen helpen

Lijkt het je leuk om bij onze organisatie te komen werken? Onze medewerkers vertellen je graag meer over hun functies en het werken bij Thuiszorg Eanske. Overtuigd? Mail ons dan je CV en motivatiebrief naar info@thuiszorg-eanske.nl

Hoe ziet een sollicitatie bij Thuiszorg Eanske eruit?

Sollicitatiegesprek

Tijdens het sollicitatiegesprek horen we graag wie jij bent en over welke kennis je al beschikt. Ook bespreken we op welke dagen en tijden je beschikbaar bent, en is er ruimte om ons vragen te stellen. Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een inwerkafspraak.

Inwerkafspraak

Als nieuwe medewerker is enige uitleg over de werkzaamheden en de organisatie natuurlijk wel handig. Daarom maken we een inwerkafspraak. Je krijgt dan onder andere uitleg over de bedrijfsregels, gedragscode, cliëntendossier, je salaris, rapporteren en het doorgeven van wijzigingen.

Proeftijd

Bij Thuiszorg Eanske start je altijd met een contract van zeven maanden, waarvan de eerste maand valt onder proeftijd. Een teamcoördinator gaat tijdens die maand monitoren hoe het met je gaat. Heb je het zelf naar je zin, is het contact tussen jou en de cliënt goed, voer je de werkzaamheden correct uit en behandel je de cliënt op de juiste manier? Zijn we van beide kanten tevreden? Dan loop het contract nog eens zes maanden door. Daarna gaan we weer met elkaar om tafel om de situatie opnieuw te beoordelen. En hopen we natuurlijk dat je blijft!

Arbeidsovereenkomst

En je salaris? Dat is ook niet onbelangrijk natuurlijk. Op alle arbeidsovereenkomsten bij Thuiszorg Eanske is de cao VV&T van toepassing. Pensioensopbouw via PFZW en jaarlijks krijg je een eindejaarsuitkering. Als medewerker moet je beschikken over een VOG, verklaring omtrent gedrag.

BBL LEER- EN WERKPLEKKEN

Voor de opleiding Helpende niveau 1 en 2 kun je bij Thuiszorg Eanske terecht voor een BBL leer- en werkplek. Tijdens deze periode werk je in de praktijk als huishoudelijk ondersteuner. Je krijgt van ons een werkbegeleider toegewezen, die jou begeleidt en ervoor zorgt dat je samen werkt aan jouw leerdoelen.

Tijdens de opleiding krijg je een leer- en werkovereenkomst aangeboden. Als je je diploma haalt zetten we die graag om in een normale arbeidsovereenkomst!

VAKANTIEWERK

Wil jij in de zomervakantie lekker bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de maanden juni, juli en augustus zijn veel van onze vaste medewerkers toe aan hun welverdiende vakantie. Vandaar dat we jou graag inzetten als huishoudelijk ondersteuner. Werktijden en -dagen zijn altijd in overleg, dus er blijft genoeg tijd over voor leuke dingen! Solliciteren kan via info@thuiszorg-eanske.nl.

Werken bij Thuiszorg Eanske?

Mail ons voor een sollicitatiegesprek!

    Let op alle velden zijn verplicht.